Ski opening na Staroj planini od 15. do 17. decembra

Ski opening na Staroj planini od 15. do 17. decembra

0
foto: knjazevacinfo.rs

Zvanično, zimska sezona na Staroj planini počinje naredne sedmice, najavilo je Javno preduzeće “Stara planina“. Na “krovu Srbije“ ski openining, sa brojnim prezentacijama i zabavnim sadržajima, biće održan od 15. do 17. decembra.

Kako je najavljeno, svoje vreme na ski openingu imaće opštine Pirot i Knjaževac. Gostima hotela i novinarskim ekipama biće predstavljene pirotske peglane kobasice, sirevi i med.

Knjaževac će predstaviti svoju turističku ponudu, podrum “Živković“, vinariju “Jović“, preduzeća “Džervin“ i “Reciku“, a biće organizovana i modna revija Udruženja za negovanje tradicije “Izvor“.

Predviđeni su i JEEP skijanje, takmičenje u povlačenju konopca, JEEP košarka sa grudvama, te mini off road vožnja oko hotela.

Inače, ski sezona na Staroj planini počinje u ponedeljak 12. decembra. Od 12. do 14. decembra ljubitelji zimskih sportova moći će da iskoriste popust pd 50 odsto na ski pass. U četvrtak i petak (15. i 16. decembra), skijanje će biti besplatno, dok će 17. i 18. cena ski pass-a biti niža za 70 odsto.

POSTAVI ODGOVOR